Cover Image for Велика Сімейна Флотилія 2023

Велика Сімейна Флотилія 2023

Хорватія, Біоград-на-Мору

Ми повернулися з Великої Сімейної Флотилії.💛💙

Це був незабутній тиждень. Участь взяло 10 сімей. 17 дорослих і 22 дитини. Діти були віком від 5 до 19 років. Ми відвідали Національний Парк Корнаті, та Національний Парк Крка, а також Природній Парк Телащиця, місто Скрадін.

Найцінніше - це товариський дух наших дітей який панував цілий тиждень. Діти плавали, гуляли, насолоджуватися природою і різними атракціонами які забезпечували наші капітани. Незабутні вечори з співами під гітару, конкурс вареників на день незалежності.

Надіємося всіх побачити наступного року на Великій сімейні флотилії. А всіх решта запрошуємо на наші наступні подорожі.

Хто ми

Ми - компанія, що створює доступний і комфорний, креативний і незабутній відпочинок на яхті для українців. Ми хочемо показати українцям що відпочинок на яхті це круто і доступно.

Ласкаво просимо до нашого гурту любителів яхтингу! Наші тури об'єднують людей які люблять актвний відпочинок, адже у наших турах ви знайдете захоплюючі пригоди, щирі емоціі, вражаючі краєвиди, незабутні враженя. Після наших турів у вас завжди будуть історії про які буде приємно згадати. Приєднуйтесь до нас, а ми обіцяємо неймовірне плавання, хороші спогади та дещицю загадковості.


Детальніше