Cover Image for Сардинія - Корсика 2023

Сардинія - Корсика 2023

Італія, Сардинія - Франція, Корсика

Тур Сардинія-Корсика поєднав у собі калорити 2-х держав. Та дав відчути можливість красу природи національного парку який знаходиться на архіпелазі Ла-Маддалена, а також красу Корсики з її прекрасним містом Боніфачьо.

Стартували ми з портів Golfo Aranci поблизу Ольбії. Стартували ми 2-ма човнами 1 катамараном і 1 яхтою.

Прекрасні бухти для купання на архіпелазі Ла-Маддалена. Саме містечко Ла-Маддалена з своїм італійським колоритом. Місто Боніфачьо на прекрасних скелях і з дуже затишною бухтою для човнів. Інше колоритне містечко Санта-Тереза-Галлура з своїм вайбом, танцями на центральній площі і спокійним італійським життям. Ночівля у бухті біля прекрасного Porto Cervo.

Це все було під час нашого туру. Ми дослідили даний регіон і з впевненістю можемо сказати. Сюди варто приїхати ще раз.

Хто ми

Ми - компанія, що створює доступний і комфорний, креативний і незабутній відпочинок на яхті для українців. Ми хочемо показати українцям що відпочинок на яхті це круто і доступно.

Ласкаво просимо до нашого гурту любителів яхтингу! Наші тури об'єднують людей які люблять актвний відпочинок, адже у наших турах ви знайдете захоплюючі пригоди, щирі емоціі, вражаючі краєвиди, незабутні враженя. Після наших турів у вас завжди будуть історії про які буде приємно згадати. Приєднуйтесь до нас, а ми обіцяємо неймовірне плавання, хороші спогади та дещицю загадковості.


Детальніше