Cover Image for Осіння Грецька Флотилія 2022

Осіння Грецька Флотилія 2022

Греція, Лефкада, Іонічне море

Це перший збірний тур у 2022 році який ми організували вже у часі повномасштабного вторгнення. Це був потрібний тур для українців для перезавантаження та усвідомлення що життя іде далі. І що нам потрібно далі набиратися сил щоб могти воювати з всесвітнім злом. Ми тоді стартували з Лефкади, відвідали острів Ітаку (батьківщину Одісея) На острові Кефалонія ми дослідили печерне озеро Мелісані, дослідили безліч прекрасних бухт, обходили чарівні грецькі містечка з своїм спокійним вайбом. Мали трохи пригод як стягали з мілини човен (не наш), вполювали восьминогів і потім їх гарно приготували. Це був незабутній тур на 3-ри човни, запрошуємо доєднатися до цьогорічного туру на острови Іонічного моря.

Хто ми

Ми - компанія, що створює доступний і комфорний, креативний і незабутній відпочинок на яхті для українців. Ми хочемо показати українцям що відпочинок на яхті це круто і доступно.

Ласкаво просимо до нашого гурту любителів яхтингу! Наші тури об'єднують людей які люблять актвний відпочинок, адже у наших турах ви знайдете захоплюючі пригоди, щирі емоціі, вражаючі краєвиди, незабутні враженя. Після наших турів у вас завжди будуть історії про які буде приємно згадати. Приєднуйтесь до нас, а ми обіцяємо неймовірне плавання, хороші спогади та дещицю загадковості.


Детальніше