Cover Image for Матама  Тур 2023

Матама Тур 2023

Хорватія, Затон

З 24 червня по 1 липня ми спільно з Матама Тур (вони організовують тури для наймолодших дітей) організували тур для малих дітей: 5-о віком 4-5, один 1,5 і наймолодша учасниця 9 місяців (разом з мамами і бабцями).
За тиждень ми відвідали⛵ Шибеник, Прімоштен, Роґозніцу і Затон, ночували у диких бухтах🏝, зустрічали разом сходи і заходи сонця🌅, мали піратський день(малювали прапори🏴‍☠️, і за картою знайденій у пляшці в морі шукали скарби🧭), а також у Національному парку Крка оглянули водоспади, годували рибок🐟і черепашку🐢, зловили морську зірку⭐ і їжаків🦔
Дякуємо Матама Тур і всім учасникам з чиєю допомогою ми змогли довести що яхтинг⚓ немає обмежень по віку а також дякуємо за чудово проведений тиждень, за яскраві враження, за спільні виклики, вечори🌌 і співи під гітару🎸

Хто ми

Ми - компанія, що створює доступний і комфорний, креативний і незабутній відпочинок на яхті для українців. Ми хочемо показати українцям що відпочинок на яхті це круто і доступно.

Ласкаво просимо до нашого гурту любителів яхтингу! Наші тури об'єднують людей які люблять актвний відпочинок, адже у наших турах ви знайдете захоплюючі пригоди, щирі емоціі, вражаючі краєвиди, незабутні враженя. Після наших турів у вас завжди будуть історії про які буде приємно згадати. Приєднуйтесь до нас, а ми обіцяємо неймовірне плавання, хороші спогади та дещицю загадковості.


Детальніше