Cover Image for Канари 2023

Канари 2023

Іспанія, Канарські о-ви

21-28 січня ми мали Тур по Канарських о-вах. За цей тиждень ми пройшли майже 200 миль, провели багато часу з командою, побачили вид маленьких китів і дельфінів, побували на пляжі з чорним (вулканічним) піском, відвідали різні Канарські острови, а саме Ля Пальма, Ля Гомера, Тенеріфе. На островах ми, на машині взятій в оренду, об'їздили острови, подивились на вулкани та дослідили стародавні ліси. Також ми проплили 75 миль (~140 км) за 12 год, і саме тоді ми фактично попали в шторм адже вітер задував на 35 вузлів (~20 м/с). А це все ми досліджували з нашими наймолодшими учасниками, мандрівниця якій в кінці туру виповнилося 4 місяці і неймовірний учасник якому було 5. І ось тиждень пролетів. Дякую команді на неймовірно теплу атмосферу, за прекрасно проведені вечори, і незабутні дні та спогади.


Також дякую нашим Збройним Силам України, що дають можливість відпочити і набратися сил до нової праці, до нових донатів, до роботи на нашу перемогу.

Хто ми

Ми - компанія, що створює доступний і комфорний, креативний і незабутній відпочинок на яхті для українців. Ми хочемо показати українцям що відпочинок на яхті це круто і доступно.

Ласкаво просимо до нашого гурту любителів яхтингу! Наші тури об'єднують людей які люблять актвний відпочинок, адже у наших турах ви знайдете захоплюючі пригоди, щирі емоціі, вражаючі краєвиди, незабутні враженя. Після наших турів у вас завжди будуть історії про які буде приємно згадати. Приєднуйтесь до нас, а ми обіцяємо неймовірне плавання, хороші спогади та дещицю загадковості.


Детальніше