Cover Image for Kornati Cup 2023

Kornati Cup 2023

Хорватія, Біоград-на-Мору

22-га вітрильна регата Kornati Cup 2023 завершився – спогади про неймовірні змагання залишилися.В змаганнях взяло участь 89 човнів у 7-х різних класах. 557 учасників з 10 країн взяли участь у 5-х перегонах.Ми, українська команда, Кoronayahting здобули відповідно 7, 8, 1, 3 і 1-ше місце у кожних перегонах у класі ORC charter з спінакером. (Насправді ходили під генакерм, клас дозволяв або одну або другу опцію). За сумою очків ми здобули 3-є місце у нашому класі в якому змагалося 16 човнів.

Перший день змагань був незначний вітер і навіть добрих 20 хв. перегонів був повний штиль. Навіть супер легкі спінакери і генакери звисали і не могли наповнитись. Це був явно не наш день. Наш човен не хотів швидко іти з таким вітром.

У другий день змагань всі перегони відмінили через шквальний вітер який досягав 35 вузлів. Перегони в таких умовах з точки зору організаторів несли загрозу для життя і човнів.

Зате у 3 і 4-й день вітер розщедрився і дав нам свою потужність у міру. Вітер коливався від 10 до 25 вузлів і це було якраз вітер для нашого човна.

Дякуємо всій залозі, а особливо нашому капітану Богдан Парфенюк за те що привів нашу команду до призового місця.

Хто ми

Ми - компанія, що створює доступний і комфорний, креативний і незабутній відпочинок на яхті для українців. Ми хочемо показати українцям що відпочинок на яхті це круто і доступно.

Ласкаво просимо до нашого гурту любителів яхтингу! Наші тури об'єднують людей які люблять актвний відпочинок, адже у наших турах ви знайдете захоплюючі пригоди, щирі емоціі, вражаючі краєвиди, незабутні враженя. Після наших турів у вас завжди будуть історії про які буде приємно згадати. Приєднуйтесь до нас, а ми обіцяємо неймовірне плавання, хороші спогади та дещицю загадковості.


Детальніше