Cover Image for Осіння Адріатична Флотилія 2021

Осіння Адріатична Флотилія 2021

Трогір, Хорватія

Мандрівка Львівської Осінньої Адріатичної Флотилії завершилась.

Ми відвідали багато цікавих міст, островів, бухт, лагун, марін і заповідників. Зарядилися енергією сонця, вітру, моря. Погода була пречудова, хорватська природа ще краща, а пригоди які ми пережили буду нам ще довго виринати у пам’яті. Більшість з нас закриваючи очі відчуває приємну хитавицю і вона знову нас кличе в морські мандри на вітрильниках.

Дякую всім за разом проведений тиждень.

Львівська Осіння Адріатична Флотилія 2021 ви НАЙКРАЩІ.

Хочу подякувати капітанам які гарно організували побут своїх яхт і катамаранів. Провели через всі морські труднощі і здружили свої залоги. А саме Олександр Жураковський, Ігор Трегуб, Бенях Тарас, Олександр Фідря, Тарас Опир, Валерій Шмідт, Володимир Рудницький, Мирон Гуминецький.

Ви Вогень! З вами можна хоч в вогонь хоч у воду! І на кінець трохи статистики.
- 8 човнів
- 2 катамарани і 6 яхт
- 78 учасників (31 особа жіночої статі, 47 чоловічої статі)
- 6 років наймолодшому учаснику
- 70 років найстаршому учаснику
- Середній вік 41 рік.
- близько 150 миль пройдено кожним човном.

P.S. Ми відібрали маленьку частку фотографій, щоб передати атмосферу яка там панувала. Бо їх настільки багато - що до ранку можна переглядати.

Хто ми

Ми - компанія, що створює доступний і комфорний, креативний і незабутній відпочинок на яхті для українців. Ми хочемо показати українцям що відпочинок на яхті це круто і доступно.

Ласкаво просимо до нашого гурту любителів яхтингу! Наші тури об'єднують людей які люблять актвний відпочинок, адже у наших турах ви знайдете захоплюючі пригоди, щирі емоціі, вражаючі краєвиди, незабутні враженя. Після наших турів у вас завжди будуть історії про які буде приємно згадати. Приєднуйтесь до нас, а ми обіцяємо неймовірне плавання, хороші спогади та дещицю загадковості.


Детальніше